Over ons

Kunst & Vliegwerk is al meer dan 28 jaar gevestigd aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat in een monumentaal sfeervol pand, dat vroeger als slagerij diende.

Wat ooit begon als winkel met alleen afgeprijsde boeken(ramsj) is langzamerhand uitgegroeid tot een zaak met een heel eigen mix van boeken, cd’s,  poëzie-artikelen van Plint en prachtige kunstkaarten, waarbij het uitgangspunt is: kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wat de boeken betreft,  veel mooie uitgeversrestanten(ramsj) o.a. literatuur, geschiedenis, kunst, natuur, kinderboeken, kookboeken, maar ook veel nieuwe uitgaven, die we bij onze winkel vinden passen.

Als u een boek zoekt dat niet in ons assortiment aanwezig is , kunnen we dat meestal wel voor u bestellen, met uitzondering van buitenlandse boeken en studieboeken. Dat duurt een paar dagen. Voor cd’s geldt een langere besteltermijn, meestal wel een paar weken.

Onze cd-collectie bestaat voor een groot deel uit klassieke budget-cd’s, aangevuld met wereldmuziek en oude jazz. Wij hebben de grootste Naxoscollectie van het Noorden, budget-cd’s van Harmonia Mundi, Brilliant Classics, aanbiedingen van EMI, Deutsche Harmonia Mundi, etc. We leveren ook op bestelling.

Kom een keer sfeer proeven bij Kunst & Vliegwerk en laat je verrassen door het aanbod!