Nieuws

Welkom op onze nieuwe website met daarin opgenomen nu ook een nieuwe webwinkel!

In deze tijd , waarin u misschien wat minder in de stad komt, kunt u zo toch even online grasduinen in onze winkel. U kunt iets bestellen, een reservering doen of iets laten bezorgen.

Als u een boek zoekt dat niet in ons assortiment aanwezig is , kunnen we dat meestal wel voor u bestellen, met uitzondering van buitenlandse boeken en studieboeken. Dat duurt een paar dagen. Voor cd’s geldt een langere besteltermijn, meestal wel een paar weken.

Corona -nieuws

Zolang het veilig is, willen we onze klanten voorzien van mooie boeken, cd’s en kaarten om te versturen naar vrienden en familie. We hanteren de RIVM maatregelen. We laten maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel en stellen het op prijs als u bij binnenkomst uw handen ontsmet en tijdens uw bezoek een mondkapje draagt. Houd 1,5m afstand.

Nieuw : Warenhuis Groningen

We zijn ook te zien op www.warenhuis.groningen.nl. Dat is een website waar lokale Groningse winkels hun producten laten zien. U kunt hier bestellingen doen en ze bij de winkel zelf afhalen, maar ook door een fietskoerier de bestelling laten bezorgen in de stad. T/m eind december 2020 is dit gratis.