Nieuws

Welkom op onze nieuwe website met daarin opgenomen nu ook een nieuwe webwinkel!

Net op tijd, want sinds de aankondiging van de nieuwe maatregelen om Covid-19 te bestrijden, hebben we onze winkel moeten sluiten tot 19 januari 2021, inmiddels verlengd t/m 9 februari.

Hoewel Duitsland en België de boekhandel als essentiële winkel beschouwt, wordt daar in Nederland anders over gedacht. U kunt onze winkel dus een tijdlang niet bezoeken, ook niet om een bestelling af te halen.

Wat wel mogelijk is dat we, als u in de stad Groningen woont, naar u toekomen om een bestelling af te leveren. Deze service willen we u gratis aanbieden tijdens de lockdown.

Als u verder weg woont, kunt u een bestelling per post laten opsturen.

Als u een boek zoekt dat niet in ons assortiment aanwezig is , kunnen we dat meestal wel voor u bestellen, met uitzondering van buitenlandse boeken en studieboeken. Dat duurt een paar dagen. Voor cd’s geldt een langere besteltermijn, meestal wel een paar weken.

We hopen dat de nieuwe maatregelen een goede uitwerking zullen hebben en dat we u later in het nieuwe jaar weer in de winkel kunnen verwelkomen.

Nieuw : Warenhuis Groningen

We zijn ook te zien op www.warenhuis.groningen.nl. Dat is een website waar lokale Groningse winkels hun producten laten zien. U kunt hier bestellingen doen en deze door een fietskoerier laten bezorgen in de stad. T/m eind januari 2021 is dit gratis.