Tijdschrift Dichter nr.11 - Bewaard

Gedichten over verzamelingen en alles wat de moeite waard is om te bewaren. Gedichten over geheimen en teruggevonden schatten in vergeten schoenendozen. Over tijdmachines, zoldervondsten en herinnerdingen: een nummer om te bewaren. Het voorwoord werd geschreven door Wiel Kusters. De fantastische illustraties zijn gemaakt door Tineke Meirink. een nummer om te bewaren. Het voorwoord werd geschreven door Wiel Kusters. De fantastische illustraties zijn gemaakt door Tineke Meirink.

Titel:Tijdschrift Dichter nr.11 Bewaard
Dichter:Jan de Bas, Daniel Billiet, Katelijne Brouwer, Herman Coenen, Liz Ditters, Frank Eerhart, Remco Ekkers, Judy Elfferich, Tim Gladdines, Diet Groothuis, Kees Hermis, Jos van Hest, Gil vander Heyden, Mary Heylema, Wim Hofman, Ineke Holzhaus, Mieke van Hooft, Johanna Kruit, Wiel Kusters, Hans Kuyper, Ko de Laat, Joke van Leeuwen, Mariet Lems, Erik van Os, Kasper Peters, Fetze Pijlman, Bas Rompa, Iris Le Rütte, Kate Schlingemann, Kees Spiering, Rian Visser, Linda Vogelesang en Bette Westera.
Beeld:Tineke Meirink
€6,50

reserveerterug